Allmänt

Våra spökupplevelser

2009-02-25 15:14 #0 av: AnneN

Tänkte att vi i denna tråd kan berätta om våra möten med spöken/andar.

 

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-02-25 15:23 #1 av: AnneN

Jag har haft en hel del upplevelser, men kan börja med att berätta om en av dem.

Det var medna jag bodde i den by jag växt upp i och jag hade mitt rum ute i bagarstugan på gården.

Vi hade en vedkamin där och eldade för värmen på vintern. Alltid om jag somnade utan att ha stängt dörren/fönstret (öppnade om det blev alldeles för varmt) eller om det höll på att slockna helt i kaminen så vaknade jag av att en kvinna (mest troligt hade hon varit piga) ruskade i mig och ropade mitt namn.

Detta var dock aldrig obehagligt utan hon utstrålade vänlighet och var till stor hjälp för mig då jag tack vare att hon väckte mig slapp få iskallt i mitt rum.

Då hon väckte mig så sa jag tack för hjälpen och då log hon och återgick till sitt.

 

Spökade ganska rejält på den gården och långt ifrån alla var trevliga så ni kommer säkert att få läsa fler berättelser framöver.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-02-26 00:06 #2 av: AnneN

Ingen fler som vill dela med sig av sina spökupplevelser?

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-02-26 01:08 #3 av: Solaika

Jag har inga, tror inte på spöken Tungan ute

If you cut the wings of a fly,
Does it become a walk?

/Ida

Anmäl
2009-02-26 10:38 #4 av: Alex

Usch det låter läskigt Anne. Du får berätta mer! Jag har inga såna extrema upplevelser (tack och lov, för det skulle jag inte uppskatta...), men lite mildare, om man säger så. Tungan ute Kanske kan berätta senare idag, är lite för trött precis nu.

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2009-03-23 17:06 #5 av: LinnB

Jag tror på spöken och har en hel drös historier. Orkar inte skriva så mycket nu, men jag kan ju berätta att när jag vaknade i morse så gungade min gungstol av sig själv. Lite fränt tycker jag :)

Någon timme senare flög även en skål ner från en hylla här hemma (en skål som stod stadigt på sin plats). Vi hade lite besök bara :D

Anmäl
2009-03-23 17:37 #6 av: Strumpa

åh jag fullkomligt älskar sånt här. jag har en del historier också, mest saker som hänt mig och mina kompisar, inte mig ensam. när ni orkar, berätta gärna om något lite mer utförligt precis som AnneN gjort :) jag funderar på vad jag ska skriva ner :)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-25 00:09 #7 av: Ta-Co

Hejsan! Mig har det hänt en del som t.ex: När min mormor dog ville mamma att jag skulle gå och söka i hennes lägenhet efter en summa pengar som mormor hade sagt till mamma att hon gömt i lägenheten men inte var. Jag for dit och började söka, det verkade helt lönlöst men så gick jag in på toaletten. När jag stod därinne kunde jag känna att någon stod bakom mig men det var ingen där.

Jag har alltid tyckt att sådana saker varit skrämmande för liknande har hänt mer än en gång. Jag blev rädd och gick ut därifrån och ringde till mamma, hon sa att jag skulle gå in igen och leta så jag gjorde det men det var så obehagligt att känna någon stå så nära fast ingen var där. Jag kände att det var mormor men ändå blev jag rädd. Jag gick ut därifrån igen och mamma blev irriterad men jag kunde bara inte klara av det. (Mamma kunde inte ta sig dit själv, hon sitter i rullstol och det var inget handikappvänligt ställe tyvärr.)

Någon dag efter detta fick hon min syster att gå dit och hon sa till henne att söka på toaletten och då hittade min syster en låda som var inkilad mellan toaletten och badkaret (det var en liten lägenhet) och där låg pengarna...

Mormor ville bara visa mig var de fanns... 

Anmäl
2009-03-25 00:59 #8 av: Telefonkontakt

Jag har en..

Min mamma tog livet av sig för 2 år sedan. och några veckor efter att hon hade dött så ringde min telefon. jag svarade och det var min mamma. Hon sa typ "hej, det är mamma.. förlåt för det jag gjorde, men jag orkade inte längre." jag svarade att jag saknade henne och att om hon var död så kunde hon ju inte ringa. då sa hon att det var sant, och att hon älskade mig och så sa vi "puss puss, jag älskar dig heej" som vi alltid sa när vi avslutade samtal.

Efteråt så stod jag med telefonen i handen. Alla tror att jag inbillade mig samtalet, men det gjorde jag inte.

Anmäl
2009-03-25 01:11 #9 av: Strumpa

#8 vilken otrolig historia! jag får gåshud.

jag har en som dock mera rör min kompis Anna som jag gick på gymnasiet med. den förra ägaren till hennes föräldrars hus där hon växte upp tog livet av sig inne, precis efter så köpte Annas föräldrar huset av ett dödsbo. Jag har sovit över där och trots att vi var ensamma i huset vid ett tillfälle så svär vi båda på att vi hörde fotsteg i trappen upp till övervåningen. En annan sak hände vid ett annat tillfälle, vi hade kollat på film och suttit vid datorn och stängde sedan av allt för att gå och sova. (ensamma hemma även denna gång) mitt i natten blir jag väckt av Anna som är jätterädd. när jag tittar ut i hallen på övervåningen där datorn står så blir jag också skiträdd; datorn är nu påslagen. ingen annan var hemma och vi hade stängt av datorn innan. kanske kan det förklaras på annat sätt men jag har nog aldrig varit så skrämd tror jag.

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-25 01:15 #10 av: Strumpa

#1 jag vill höra mer gärna tack :)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-25 01:16 #11 av: Strumpa

och LinnB, nu vill vi veta lite mer om det ;)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-25 10:49 #12 av: LinnB

Haha, bara för att jag har lite att göra just nu kan jag berätta lite mer utförligt om våran spökdag i förrgår :)

Min pappa har en tarmsjukdom som gjort att han måstat operera sig en hel del, han har haft påse på magen i två omgångar bland annat. Hur som helst så innan varje operation har hans farmor varit väldigt orolig för honom, hon ringde flera gånger per dag bara för att höra så allt var ok.
Nu gick hon bort för några månader sedan, men i förrgår vet jag att hon var här.

Som sagt, jag vaknade klockan fem och tittade mot min gungstol och förvånad blev jag då jag såg den gunga två gung fram och tillbaka. Inte mer heller, precis som att någon stoppade den.
Sedan steg jag upp och berättade det för min mor och hon berättade att hon suttit vid datorn och sett hur skålen som normalt står stadigt i vårat fönster flög därifrån med sån kraft att skålen gick i tusen bitar. Ingen katt var i närheten av varken skålen eller gungstolen kan jag ju passa på att berätta :P Skålen stod även inklämd mellan en stolsrygg och fönstret.

Vi undrade ju som vem det var som hälsade på oss, men sedan just innan middagen så stod mamma mitt i köket, och helt plötsligt ryckte hon till som om någon skulle slagit henne. Hon förklarade att det var som om någon tog tag i hennes överarm, väldigt bestämt. Lite skumt tyckte vi, och vi förstod fortfarande inte vem det var som var så bestämd som både tar i mamma och kraschar hennes skålar.

Bara några minuter senare ringde telefonen och en kvinna berättade att pappa fått operationstid.
DÅ förstod vi att det var gammelfarmor som fortfarande är orolig :)

Nu blev det långt för så lite.. hehe.

Anmäl
2009-03-25 11:02 #13 av: Faxlin

Jag älskar att läsa om sådant här. Och ja jag tror på andar helt klart. Har varit med om för mycket för att inte tro. Även om det första gångerna var på väg att få in mig på psyket för att jag trodde jag var kompett galen. Men det löste sig det med då jag fick bekräftat att jag inte var ensam om att höra. Sedan har vi mamma som traskar omkring här hemma med jämna mellanrum. Så visst tror jag på andar.

Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars

Anmäl
2009-03-25 20:18 #14 av: Anders 50

Här i huset har vi en tant som visar sin existens ibland. De sista 60-70 åren har hon varit mycket snällare än förr i tiden.

Men hon härsknade till ordentligt när min sambo flyttade in. Då fick man se upp. Men inget gick sönder, hur ömtåligt det än var, när det flög omkring saker.

Men till slut så hade hon och sambon ett samtal och sen har det varit mycket lugnare. Hon gillar våra innehundar, är särskilt aktiv när vi har valpar. Då är hon hos den på nätterna ibland, det märks.

Vi vet hennes historia och vad hon heter och vad som hänt henne.

Sen finns här också troligen ett barn, ca. 1 m hög som visar sig ibland, max i 1-2 sekunder, men aldrig inne i huset utan hålls runt ett av uthusen. 

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2009-03-25 20:29 #15 av: Telefonkontakt

#14 ett barn.. tycker jag låter sorgligt..

Anmäl
2009-03-25 20:29 #16 av: Telefonkontakt

#14 ett barn.. tycker jag låter sorgligt..

Anmäl
2009-03-25 20:48 #17 av: Anders 50

#15   Jag har tagit reda på vilka som bott här på gården tillbaks till 1600-talet. Så det är inte konstigt om det går igen något barn efter allt som hänt dem.

Det finns mycket uppgifter i kyrkböckerna om dödsorsaker och annat. Och det är ett stort antal barn som dött här av olika anledningar innan de blev 10 år.

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2009-03-26 00:40 #18 av: Chutney

Jag tror, men har aldrig sett något alls. Har hållt på med det andliga i mer än 20 år, men iallafall inte sett något fast jag velat.

Har haft en "vilopaus" från allt detta i ca 2 år, tills jag var på ett föredrag rätt nyligen, då jag fick en del svar till bl.a varför jag kanske inte ser något.

En annan sa en gång på en andlig utvecklingskurs, att jag kanske ser..alltid har gjort, men är så van att jag inte tänker på det? Vet inte om det kan stämma...

MEN, jag vill se, mer än gärna :D

Anmäl
2009-03-26 01:02 #19 av: Liss

Usch ja! Har vart med om mycket sånt där. Och min mor känner av sånt extra mycket också, vilket har skrämt mig från vettet när hon berättat att någon är i vår närhet när nåt händer eller så.

Jag tror absolut på andar, har sett alldeles för mycket för att inte tro på det.

Och jag älskar också sånna här historier. Men ändå är jag skit skraj själv när de händer.

Anmäl
2009-03-26 01:18 #20 av: SaraC

Kan berätta en som är lite komisk när man ser tillbaka, men när det hände var jag livrädd.

Har en kompis som bor i ett riktigt spökområde. I en bybok är det med en bild på grannarnas hus där det är ett stort svart kors över taket - ingen manipulerad bild - det sägs "spöka" ordentligt där och det har hänt en hel del hos kompisen också som sagt.

Jag och kompisen skulle sova ensamma därhemma en gång när hennes föräldrar var bortresta. Vi var väl runt fjortisåldern och tjuvrökte för våra föräldrar och kompisens mamma röker inne, så vi satt i vardagsrummet och rökte när det först bankar på dörren och vi sedan hör hur någon öppnar dörren och går in. Hunden flyger upp och rusar mot dörren. Jag och kompisen får halvt panik och skyndar oss att släcka cigaretterna eftersom vi vet att det ska komma en tjej som har häst i deras stall.

Jag säger till min kompis att skynda ut i hallen, så att den som är påväg in inte ska komma in i vardagsrummet. Kompisen kilar ut och sedan blir det tyst. Sedan ropar hon på mig att jag ska komma dit. Hon berättar att det inte är någon där. Vi går ut på trappen, det är vinter och snöar men vi ser inga som helst spår i snön. Vi tar ändå och knallar över till stallet för att se om tjejen med hästen är där, men stallet är bommat.

Efter det tog vi hunden och gick ut och ringde efter kompisens pojkvän. Vi gick inte in igen förrän han kom, det dröjde säkert två timmar Tungan ute

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-26 01:28 #21 av: ivanhoe81

ja jag tror och jag vet att det finns speciellt poltergaistar som jag tyvärr lyckades dra med mig hem efter att jag var tvungen att besöka ett så kallat spökhus ute i skogen mitt i natten med mina polare

aldrig igen ficklamporna slocknade lite innan, när vi kom fram hörde vi ett högt skratt etc när vi kommit där ifrån tände sig ficklamporna (utom min)
sedan den dagen och 2 år framåt hade jag någon som kastade saker på mig etc vände upp o ner på allt som gick, sedan slutade allt helt plötsligt (tror att han är kvar än och jävlas med min rygg (har börjat få muskelknutar på höger sida av kroppen enbart höger))

Anmäl
2009-03-26 10:05 #22 av: Strumpa

#20 såg att du bor i Dalarna, ligger "spökområdet" i Dalarna också? Har själv bott i Dalarna så det vore kul att veta var det är, om du vill berätta förståsGlad

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-26 12:06 #23 av: SaraC

#22 Ja, i Sellnäs bor min kompis om du vet vart det ligger Glad Men kanske blev lite överdrivet med spökområde, det enda jag vet är att det "spökar" hos henne och hos grannen med korset över huset Flört

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-26 13:27 #24 av: Alex

#19 Som jag då. Älskar sånt här också, att läsa om det, men är rädd för det. Tungan ute

Kul att så många delar med sig! Kan säga att jag är glad att bo i ett hus som bara är från 80-talet. Flört

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2009-03-26 14:46 #25 av: Strumpa

haha vi bor i ett hus som byggdes 2008 :D på en parkering dessutom. så jag känner mig rätt säker jag med :)

#23 sellnäs är väl nära blge? jag har bott i Falun :) känner dock folk i blge med. har hört att det spökar i en kyrka utanför blge med, vet du nåt om det?:)

 

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-26 14:51 #26 av: SaraC

#25 Ja, sellnäs hör till blge. Ja, jag vet inte vilken kyrka du menar? Stora tuna? Har du läst Det spökar i Borlänge? Glad

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-26 14:51 #27 av: LinnB

Vi bor i ett hus byggt 1920. Det spökar däremot inte här, vi får bara lite främmande ibland :D

Anmäl
2009-03-26 14:53 #28 av: Strumpa

#36 tror att de va den jag menade  Oskyldig är det en utgiven bok alltså?:)

LinnB okej ;) är det på landet också eller? *läskigt* Tungan ute

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-26 14:56 #29 av: SaraC

#28 Ja. Den är ganska rolig, om man har anknytning till stan i alla fall Glad

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-26 14:56 #30 av: Strumpa

Eros var kan man köpa/läsa den? :)

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-26 15:04 #31 av: LinnB

#28 Hehe, nej. Vi bor i ett vanligt villakvarter :) Dock i en rätt gammal del av Obbola.

I vårat förra hus spökade det som det värsta. Min pappa var med om något hyfsat läskigt där.
Då han steg upp på morgonen och gick in i köket så var varenda skåplucka vidöppen och varenda låda var utdragen så långt det gick.
Bra precis som i Sjätte Sinnet, om någon här sett den :P
Där hörde man steg titt som tätt också, och katter strök sig mot benen fast våran dåvarande katt låg och sov. Mina leksaker höll på en massa också, spelade och gjorde lite skumma saker.
Jag var ganska liten då vi bodde där, så jag kan tyvärr inte berätta så detaljerat. Men aktivitet var det då :)

Alla äldre som bodde i Obbola när vi flyttade in dit sa ju att det spökade där, och rätt hade dom :P

Anmäl
2009-03-26 15:11 #32 av: Strumpa

haha va många de verkar vara som bor runt umeå här på nattsudd! :D

jag är lite avis LinnB faktiskt, du lär ha många historier att berätta :) om du kommer på mer, så är de bara att skriva hehe;) i love it.

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-26 15:19 #33 av: LinnB

Haha, just därför röstar jag på en nattsuddsträff i umeå! ;)

Jag lovar att berätta mer! :D
Har en otroligt läskig upplevelse faktiskt. Det handlar inte om spöken direkt, men något (för mig) mycket läskigare. Hua.

Anmäl
2009-03-26 15:27 #34 av: Alex

#33 Berätta!

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2009-03-26 15:28 #35 av: LinnB

Jag var lite taskig som skrev det nu med tanke på att jag inte har tid att berätta den nu. Haha. Jag skriver ikväll. Mer stämning då ;D

Anmäl
2009-03-26 19:22 #36 av: SaraC

#30 Oj, jag vet inte vart den kan finnas. Säkert att låna på Borlänges bibbla i alla fall, man kan ju söka på fjärrlån. När den kom ut gick den att köpa lite varstans här hemma. Det finns även en cd-skiva att köpa på turistbyrån, som man ska ha med sig i bilen och åka runt på "spökjakt" i stan.

Mvh, Sara. Värd på Spetsar & urhundar

Anmäl
2009-03-30 23:43 #37 av: Alex

Har LinnB tid än? Flört

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2009-03-30 23:50 #38 av: Strumpa

jag kan berätta om en sak som hände mina kusiner. de hade tjejkväll och satt och spelade spel och hade trevligt i köket. min kusin tittar ut genom fönstret och ser något som ser ut som ett människa som går en bit bort. hon tänker först inte att det är något konstigt med det, förrän hon inser att de sitter i en lägenhet på 3e våningen :(

en kompis till mig bor i sina morföräldrars gamla hus. hennes morfar hade en benprotes när han levde. hon påstår att hon ibland hör ljudet av benprotesen som skrapar mot inredningen/golvet, och att den dunkas i skåpen i köket. hon tolkar det som att han är där för att skydda henne dock :)

jag själv har tyvärr inte varit med om något mer läskigt än hos min kompis när datorn var påslagen trots den eg. var avstängd, och ljud i trappen :(

hoppas fler (LinnB t.ex) kan berätta lite mer nu Flört

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-03-31 10:56 #39 av: LinnB

Haha, förlåt! Oskyldig 
Nu kommer min knepiga historia!

Jag och min far har som tradition att varje skolavslutningskväll åker vi ut och bäckmetar tillsammans.
Vi hade en favoritbäck vi alltid åkte till, tills för två år sedan då vi var med om något rätt freaky på våran kväll.
Bäcken i fråga ligger i en gammal urskog där det även gått gamla färdvägar, och jag har alltid tyckt att den var lite skum. (Nu är ju jag i och för sig väldigt rädd av mig också.)
Klockan var ungefär ett på natten och vi smög oss längs bäcken och metade som vanligt. Pappa fick napp och stannade till, men jag tänkte att jag kan ju lika gärna fortsätta utan honom. Jag hade sett ut ett perfekt ställe, men så fick jag gåshud över exakt hela kroppen och kunde inte ta ett steg längre. Jag kände mig iaktagen och tittade upp, och cirka 15-20 meter fram, mellan två tallar, ser jag något jag aldrig sett förut.
Det var... ja, en människa ska jag inte säga. Det var en 'filur' som var cirka en meter hög, kritvit i ansiktet med svart hår och svarta kläder.
Ansiktet var brett och liksom 'trekantigt', och väldigt stort till den där lilla kroppen. Håret var bakåtslickat.
Jag backade till pappa och sa 'Snälla pappa, säg att det där är ett spöke..'
Pappa såg direkt vad jag menade och sa lite på skämt 'Det ser ut som en rumpnisse!', sedan tog han några steg fram för att se bättre, så frös han till och sa 'Linn, vi borde nog inte gå längre in nu.'
Då sprang jag, kan jag säga.

Faktum är att ja, det såg lite ut som en rumpnisse. Eller ett troll, en vätte... nånting. Men det var ingen trevlig feeling att stöta på något sånt klockan ett på natten mitt ute i en gammal urskog. Det är ju bara inte schysst! Hua.

Pappa har åkt tillbaka några gånger efter det (jag sätter inte min fot i den skogen igen) och det finns inget mellan dom två tallarna. Inte ens en liten sten.

Däremot vet jag fortfarande inte vad det var vi såg. Ett spöke var det inte, det har jag stött på förr. Enligt dom inne på Övernaturligt var det 'småfolket'. Gulligt tycker jag!

Anmäl
2009-03-31 11:11 #40 av: Anders 50

"Småfolket" ska du inte vara rädd för. De bara håller koll på vad du gör och för det mesta skyddar de dig, såvida du inte retat dem.

Den enda lömska personen i skogen är Skogsfrun, men där är det karlarna som är illa ute.

Men jag har bara trevliga erfarenheter av dessa, trots att jag "härjar" mycket i skogen.

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2009-03-31 11:16 #41 av: LinnB

#40 Nej, fick höra att dom inte vill något illa :) Jag är mest glad över att jag fått se en av de små också! Men man kan ju säga att det var en... 'oväntad' upplevelse. Haha.

Skogsfrun har jag läst om. Hon låter obehaglig tycker jag.

Vilka filurer har du sett av alla? Om du vill berätta, alltså.

Anmäl
2009-03-31 12:56 #42 av: Anders 50

#41 Skogsfrun har jag inte mött vad jag vet, fast hon kan se ut som vanligt folk och någon gång har jag träffat på märkliga kvinnfolk i skogen. Däremot har jag hört många historier om skogsfrun av äldre personer.

Småfolket märker jag av ibland, jag kallar dem vättar. Jag har aldrig sett någon helt klart så jag kunnat se ansikte m.m. men små grå figurer (30-50 cm) som visar sig en kort stund.

Det jag märkt mest är deras "skyddande" verksamhet, ofta någon sorts tankeöverföring som gör att man undviker att göra vissa saker, som man sedan inser att: "vilken tur att jag gjorde så" fast man fattar inte varför. 

Och jag är säker på att jag fick hjälp att tänka klart av dem när jag blev sjuk på jobbet för en månad sedan.

Man kan tycka att jag inte skulle vara deras favorit när jag har som jobb att hugga ner skogen, men jag tror att de vet att det inte är med onda avsikter som jag håller på med detta.  

// Anders...f.d. 890-3 .....och fortfarande batteridriven!

Anmäl
2009-03-31 14:22 #43 av: Alex

#39 Usch, vad obehagligt! Jag förstår faktiskt att du inte vart tillbaka, även om det är snälla filurer. Tungan ute Själv hade jag nog aldrig vågat gå i en skog igen efter nåt sånt. ^^

Mvh Alex
Värd för Ridsport
Medarbetare på Islandshäst

Anmäl
2009-03-31 16:25 #44 av: AnneN

#39 varelsen kanske försökte varna er för någon fara längre in i skogen och att det var därför ni fick känslan av att ni inte borde fortsätta.

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl
2009-03-31 16:35 #45 av: ivanhoe81

#40 skogsfrun har min farfar sett tillsammans med en massa småfolk eller vad man nu ska säga, farfar är död sedan långt tillbaka

man jag har hört av släkten att han inte var sig lik efter han såg henne, han hade väl tur att småfolket var tillsammans med henne så han kunde springa därifrån

småfolket har jag också sett, stämmer in på den beskrivningen #39 beskrev, kände precis samma som du gjorde

dagen efter gick vi tillbaka och såg att halva skogen brakat ner där vi hade tänkt att ta en picknic, ja jag kan säga att jag har dem att tacka att jag lever idag

förutom småfolk, spöken etc har jag sed 3 eldklot stå helt still på himlen och drog stöm från kraftledningarna som var under innan de flög iväg snabbt så man knappt hann o se vart de tig vägen (kan säga att det blinkade lite olika färger inne i eldkloten (typ olika röda, gröna, vita etc lampliknande saker) men det hör inte till den här tråden

Anmäl
2009-05-08 20:02 #46 av: Strumpa

putt!

/Sanna

medarbetare på Nattsudd och TV

Anmäl
2009-10-05 20:28 #47 av: AnneN

*putt*

/Mvh Anne
~Sajtvärd på Blandrashundar ~Medarbetare på Support
Hundägare i Norrbotten? Välkommen till oss på Hundhuset!

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.