Hela köket doftar
Nu har jag kämpat ordentligt, köket ser ut som en krigzon men det är det värt :P
För det doftar UNDERBART! Har varit duktig och gjort äppelmos med kanel i :) Tog en sisådär 50 min att skala ett äpple så det blev bara lite mos ^^ Men det gör inget för det doftar så gott..
Frågan är bara vad jag ska använda moset till :P Förslag? Äter aldrig äppelmos..
Med vänliga hälsningar
Chess
Äppelmos brukar vi använda på gröt faktiskt. det är otroligt gott.
Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars
#1 Äter inte gröt… Eller jo, risgrynsgröt! :D Ska prova att ha lite mos på det ^^
Med vänliga hälsningar
Chess
Rulltårta :P
Lat är ett så hårt ord. Kan vi inte kalla det motivationshandikappad?
Skrattar sämst som skrattar sist, för han har inte förstått skämtet
#3 Försöker att komma bort från sånt där farligt sött
Med vänliga hälsningar
Chess
Åh, hemmakokt äppelmos med kanel är världens godaste! Har Saga upptäckt först i höst - trots att marken blivit täckt av hundratals äpplen som hamnat i komposten de senaste 20 åren…
Jag brukar köra moset i gröt eller till musli. Men man kanske borde testa sig fram lite. Jag tycker mig ha hört talas om att servera en klick äppelmos till typ kött/stek/file. Men annars…pannkakor? Glass? Våfflor? Eller vad sägs om gurkstavar doppade i äppelmos. Eller äppelmosmilkshake. Eller äppelmos till tacos. Eller…eller…alltså. Någonstans kanske man träffar jätterätt.
Fast själv nöjer jag mig med äppelmos till gröten eller muslin.
_No way! Yes way!
#5 Till köttbit vet jag att det är gott, är så jag är van vid att äta äppelmos :) Men tacos vette tusan ;) haha
Med vänliga hälsningar
Chess
Man ska inte säga att det är äckligt innan man har smakat, som min mor jämt sa ;P
Jag har f.ö. tyckt att äppelmos är snuskigt äckligt hela mitt liv. Tills jag gjorde egen. Smakar ju inte alls likadant som den där färdiga geggan
_No way! Yes way!
#6: Ja jusst ja till kött kan man också ha det :-)
Cave quid dicis, quando, et cui
Audiatur et altera pars